01-08-10

Mislukt rokje

Gisteren wou ik plots een rok voor mezelf naaien, ik had nog een mooie lap stof (tijdens de vakantie gekocht in Nederland op de markt van Emmen aan een gigantisch mooi stoffenkraam!!!) en Gloria deed een lange middagdut...ik had geen patroon en daarom nam ik gewoon een eenvoudig ,goedzittende rok uit mijn kast en legde ik die op de stof en met mijn kartelschaar, knippen maar...(ik had weer geen geduld ...) En ja...het resultaat is een rok die totaal verprutst is, heel slecht en slordig is afgewerkt en ,nu komt het...ik kan die rok enkel aan als ik ze over mijn hoofd en schouders laat glijden...een duikrok..Ik ga de moeite niet meer nemen om een rits in te naaien (kan ik trouwens nog niet) en morgen ga ik bellen...om me in te schrijven in de naaicursus.

P1020557.JPG
Het was trouwens heel lastig om telkens al mijn kleren uit te doen om die rok te passen!!!!En misschien ziet het er op de foto nog redelijk uit...maar schijn bedriegt hoor...de binnenkant is een ramp.

11:01 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (2)

Commentaren

Hey, het is wel een leuk stofje! Je kan er leuke onderleggertjes mee maken of zo! Effe laten liggen want nu ben je daar vast heel boos op, op die stomme lap stof die niet doet wat jij vraagt! Maar later zal je blij zijn dat je het niet hebt weggegooid! Of maak er een kunstwerk van! Doe ik ook soms met kapotte dingen waarvan ik geen afstand wil nemen!
Prettig weekend!

Gepost door: christa | 01-08-10

Reageren op dit commentaar

Hihi zooooooooo herkenbaar!
ik vind vooral de zoom onderaan grappig: met de kartelschaar. Sneller kan niet hé. haha.

creatieve groetjes, anne van FeeSter

Gepost door: anne | 01-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.