05-08-10

Zus

Omdat mijn vorige post niet echt luchtig en al zeker niet vrolijk was en ik bij sommige de tranen te dicht bij het traankanaal bracht gooi ik het vandaag maar over een andere boeg...

Over mijn zus...daar kan je pas mee lachen!!! Een paar dagen geleden stond mijn zus aan haar voordeur te praten met een buurvrouwtje...plots komt het buurmannetje erbij staan en ze babbelen wat, buurmannetje wil vertrekken en geeft zijn vrouw een kus en wil zich dan voorover buigen om zijn dochtertje die erbij staat ook een zoen te geven...mijn zus...beetje verstrooid denkt dat hij haar wil kussen en buigt dus naar de buurman toe met reeds getuite lippen maar ziet nog net dat het niet de bedoeling is dat zij een kus krijgt...op het laatste moment doet mijn zus alsof de hond wil aaien om zichzelf een houding te geven, maar de hond staat iets te ver om het natuurlijk weg te moffelen en daardoor moet ze zich dus heel erg raar gaan buigen en wat in het ijle doen alsof ze tegen die hong bezig is...daar heb ik nu toch zo mee gelachen!!!!

14:31 Gepost door katrien in Zus | Commentaren (1)

Commentaren

Hallo, ik heb hier even wat zitten lezen en vind dan ook de juiste woorden niet. Kan je alleen maar sterkte toewensen voor de tijd die komt. En nadien alle mooie herinneringen die jullie vast toch ook samen hebben. Een zonnekesgroet!

Gepost door: Sunny-Kay | 05-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.