23-08-10

Van Bumba en Rihanna...

Pas op, want dat is goed voor mijn blog... maar ons leven wordt hier steeds interessanter ...met drie kinderen is het haast nooit stil in huis behalve 's nachts. En door het grote leeftijdsverschil ben ik verplicht zowat overal van op de hoogte te zijn. Van Bumba (die clown met zijn belachelijk geel kleed) tot Rihanna (zangeresje met dagelijks wisselende haarkleur, die het ene na het andere hitje uit haar gouden keeltje perst)..Je ziet ,ik ben op de hoogte...jaja, ik ken mijn wereld... De één staat hier te dansen of beter gezegd "een move" uit te proberen op hiphop, de ander doet de kabouterdans...Maar bovenal vind ik hun uitspraken en gedachten en hoe zij bezig zijn met hun imago (haha!) heel boeiend.

Cato noemt zichzelf sedert ze 12 werd "een volwassen kind"...en zo moeten wij haar ook behandelen. Dat dat nogal ingewikkeld is kan ik misschien beter met een voorbeeldje illustreren...'s morgens wil Cato een eerste Bh kopen (van hello kitty en niet dat het nodig is maar kom) in de H&M maar 's middags speelt ze met haar playmobil ventjes en gaat ze op de loop met die mannetjes onder haar oksels geklemd terwijl Gloria krijsend achter haar aan loopt, want die wil ook met die playmobil-dinges spelen. Twee zusjes, maar ze zijn bezig met totaal verschillende dingen...Midas zit er tussenin, de moeilijkste rol, het middelste kind...maar een rots in de branding...

Nu het schooljaar eraan komt maakten we een afspraak bij de kapper en het resultaat mag gezien worden!

P1020757.JPG
P1020756.JPG
We gaan nog wat meemaken als die twee eens echt puberen...daar krijgen we nu al voorproefjes van voorgeschoteld en ik hou mijn hart vast ,...en over een dikke 10 jaar kunnen we het nog eens herhalen met de kleine...jaja, het wordt nog boeiend hier!!

17:30 Gepost door katrien in The Kids | Commentaren (4)

Commentaren

OT. Sterkte!! Je mama moeten afstaan, das ALTIJD te vroeg... Hopelijk kunnen jullie nog genieten van de tijd die rest... dat wens ik jullie: nog véél kwaliTIJD!

Gepost door: Tal | 27-08-10

Reageren op dit commentaar

Dank je Tal....

Gepost door: HAPPY(sewing bee) | 28-08-10

Prachtige foto van 2 leuke kinderen.

Gepost door: Stefanie | 27-08-10

Reageren op dit commentaar

Had uw blog al een tijdje geleden gelezen,meestal met een glimlach om de mond en genietend van uw leuk huishouden(tje).Prachtige kinderen met een mama die er zeker mag zijn.Ik moet toegeven dat ik hier veel herken van mezelf,heb ook een moestuinfaze, naaifaze gehad.
Kan een lekker ontspannend gevoel geven!
Snijsalade zaaien is erg handig,na enkele weken kan je er al van genieten.Kijk al uit naar meer...
Fran

Gepost door: Francine Wolters | 02-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.