08-09-10

En zo ging het verder...

Het is niet omdat ik niks te vertellen heb dat de blog hier even stil ligt...

Gloria werd ondertussen 2 , de kinderen zijn terug naar school, Cato zit vandaag al een week in de "high school" zoals ze het steeds noemt (klinkt beter dan eerste middelbaar), Midas wordt steeds Timon genoemd door zijn juf...snap echt niet waarom dat mens mijn prachtige zoon verward met het grootste ettertje van de klas. De eerste zwemzak met natte inhoud ligt in de gang, de wekker wordt al weer vervloekt , dat snerpende geluid , brrrrrrrrrrrrrr....Ik heb al 2 naailessen achter de rug, waarin ik nog geen steek mocht stikken, de juf is ziekelijk en abnormaal en ik krijg echt weer het gevoel van de lagere school...toen ik een spuugkleurige turnzak moest naaien...ik weet niet of ik dit ga volhouden maar goed, ik heb al geleerd dat ik "recht op de draad moet knippen"...

Ik snap ook niet waarom beginners tussen dames van middelbare leeftijd met steunkousen(pas op ik heb niks tegen oudere dametjes!!! Want het zijn schatten van dametjes ) moeten zitten die al 40 jaar ervaring hebben en alleen maar saaie dingen maken zoals een lichtblauwe bloes of een beige rok...waarom geen vrolijk stofje?? Lichtblauwe dingen koop je toch met zakken vol in de C&A ??? Daar ga je toch niet 4 weken aan zitten naaien en alles eerst in baalkatoen (ja zo heet dat echt!) maken...elk stuk moet eerst volledig in akelige crèmekleurige proefstof gemaakt worden, zelfs al naai je 60 jaar!!! Die juf is gek.

Over de middag al de eerste ruzie gehad over huiswerk en studeren en ik schat dat er nog zeker 200 ruzies zullen volgen. Cato maakt me telkens weer wat wijs...als er staat dat ze voor aardrijkskunde van blz 4 tot blz 9 moet studeren, zegt ze dat de juf net op het einde van de les een wijziging aanbracht "we moet enkel blz 4 kennen, de rest is voor volgende toets..."

En zo komt het schooljaar weer op gang...

P1020854.JPG

 

16:17 Gepost door katrien | Commentaren (1)

Commentaren

amai, die is echt groot jong, dat is precies een 3 jarige ipv van eentje van 2

Gepost door: Bollewietje | 15-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.