13-09-10

A room with a view

Mijn mama wordt vandaag 67...we stelen tijd, we hebben geluk. Vorig jaar wisten we niet zeker of we nog een verjaardag samen kregen...ik kan nu een enorme triest stuk neerpennen maar op zo'n mooie dag , bungelend tussen laatste zomerdag en eerste herfstdag wil ik alleen maar gelukkig zijn. Wil ik niet vooruit denken en al zeker geen trieste woorden neerpennen.

Moeilijk is dat niet...ik kijk eens rond me...en zie dit,

P1020924.JPG

En als ik buiten kijk, zie ik dit....

P1020927.JPG

En dit

P1020926.JPG

En dan kan ik er weer tegen...en ik denk niet vooruit, want over enkele weken moet ik een 6 tal maanden op kale takken kijken en word ik niet meer blij van het uitzicht en dan moet ik veel geduld hebben tot er weer blaadjes aan de bomen staan...en heb ik nog een mama, dan?

 

 

 

10:21 Gepost door katrien in Huis, Mama, Mezelf | Commentaren (2)

Commentaren

Uw mama heeft blijkbaar geluk haar 67ste verjaardag te mogen vieren en daar moet van genoten worden, maar het lijkt me heel moeilijk om niet te weten hoe lang ze nog in jullie midden zal zijn?
Genieten van elke dag die er nog is dat moeten jullie samen doen.

Het uitzicht dat je hebt is fantastisch!! Zelf zonder bladeren aan de takken, mag je je gelukkig prijzen, want vele mensen hebben slechts een uitzicht op muren en baksteen ... elk seizoen heeft zijn charme, al houd ik ook het meest van de zomer, maar we moeten er door en het beste uit elk seizoen zien te halen.

Proficiat een de mama en nog veel sterkte!

Gepost door: patsy | 13-09-10

Reageren op dit commentaar

Ben intussen eens wat gaan neuzen op je blogje. Blijkbaar staan er vele dingen op, die we 'gemeenschappelijk' hebben. We ontdekten ook de makkelijke moestuin dit jaar en genoten al van onze eerste oogsten. We wonen in Brugge, dat diëten hangt eveneens mijn voeten uit, reizen vinden we zalig maar NY moeten we nog ontdekken, dat is voor de komende paasvakantie (jeuj) ;D
Dat naaien, hmm, heb nog hetzelfde gevoel als jij vroeger ;) ikke naaien? whahaha
Ben wel 2 jaartjes ouder en 1 kiddo minder, al zijn ze een stuk ouder dan die van jou ...
Ik kom zeker nog eens bij je langs ...

Gepost door: patsy | 13-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.