23-10-10

Herfstweer...

Als dit het uitzicht is op zaterdagochtend

foto1.JPG

Dan krijg ik zin in , warme chocolademelk (waar je een marshmellow in laat vallen) , soep met balletjes, een boswandeling met nadien een pannenkoek met lichtbruine suiker, Mary Poppins of Annie kijken , verwarming hoger zetten , dekentjes in de zetel , ...

Waar krijgen jullie zin in op koude, natte , winderige herfstdagen?

 

 

11:45 Gepost door katrien in Huis, Mezelf | Commentaren (3)

Commentaren

De geur van een zelfgebakken cake met appeltjes vind ik heel gezellig op een herfstdag.

Groetjes, Lies

Gepost door: Lies | 23-10-10

Reageren op dit commentaar

een hele dag in pijama rondlopen en in bed kruipen met een dik boek, terwijl ondertussen de regen op de ruiten klettert :o)
de enige voorwaarde is dan natuurlijk dat de kinderen niet thuis zijn, want die gaan er gegarandeerd niet mee akkoord dat mama dan zo lui is, hahaha..
het is dat ik geen chocolademelk lust (laat staan warme), we geen open haard hebben, ik zonet zoveel pannenkoeken op heb (mama is jarig en trakteerde) dat ik me een indigestie heb gevreet, ik er niet helemaal uit ben welke film ik leuk zou vinden (maar niet Mary Poppins) en dat ik bij guur weer liefst mijn neus niet buitensteek, haha, maar ik snap het plaatje wel dat je hier schetst.. ik zie het al helemaal voor me.. keyword hier is relaxen.. niks moet, alles mag, als het maar knus en fijn is..
ik hoop dat je veel van zulke knuffeldagen tegemoet gaat, lieveke.. xxx

Gepost door: hilde | 23-10-10

Reageren op dit commentaar

Samen met het gezinnetje in huis, voor tv met een tasje koffie met iets lekkers. Niet veel, geen drukte, gewoon maar gezellig binnen.

Gepost door: Stefanie | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.