03-01-11

En we zijn weer vertrokken...

De kerstboom ruim ik morgen op, alle kadootjes zijn uitgepakt en uitgedeeld...

P1040066.JPG

Hier en daar een pakje met het label "Handmade"

Kadootje zus.jpg

P1040040.JPG

Voor de rest vulden wij onze feestdagen met eindeloze boswandelingen met een onvermoeibare pup, aten wij eendenborst, gerookte zalm, soesje gevuld met room en een laagje pure gesmolten chocolade, ganzenlever , gevulde parelhoen, kroketten, witlof, peren met veenbessen, chocoladegebak , veel champagne, gancia met ijsblokjes....en af en toe een dafalgan...

Een gelukkig nieuwjaar ...wat er ook gebeuren moet...ik ben er van overtuigd dat wij dit jaar ook mooie dagen zullen kennen.

19:37 Gepost door katrien in Mezelf | Commentaren (3)

Commentaren

Ik bewonder je spirit! Met zo een positieve instelling kan het niet anders dan dat je zeker ook veel mooie dagen zal beleven.
Ik wens je het allerbeste voor 2011! Je verdient het!

Gepost door: Bollewietje | 03-01-11

Reageren op dit commentaar

Haha, dat van die Dafalgan deed me lachen :o)
herkenbaar..hier was het soberder, maar evengoed erg gezellig.. we zijn weer eens rotverwend allemaal, maar uiteindelijk was het samen zijn en lachen toch het belangrijkste..het zijn zo van die warme dagen die je koestert. Maar ook zonder feestdagen in het verschiet, wens ik je nog véél van die warme familiedagen..
dikke kus en veel super momenten in 2011
xxx

Gepost door: hilde | 03-01-11

Reageren op dit commentaar

Was al eventjes niet meer komen kijken, je hebt weer mooie dingen gemaakt! Ik wens je een geweldig mooi, warm en gelukkig 2011, en veel moed en sterkte voor de minder gelukkige dagen.
X

Gepost door: beatrijs | 04-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.