10-05-11

Hoe het verder ging....

Ik wou niks liever dan een vrolijk, luchtig blogje...en die blog is er wel.....http://mamaencato.blogspot.com/

helaas heb ik niks luchtigs te schrijven..en daarom blijft het daar voorlopig stil. En Cato kan wel iets posten tussen school en huiswerk in, ik kan niet zomaar vrolijk doen alsof het leven enkel uit moestuin en naaimachine en lol bestaat.

Neen, ik zit dezer dagen in wachtzalen bij oncologen en huisartsen en plastisch chirurgen...en ik maak me zorgen en ben als de dood voor 10-uur durende operaties en het verbod om 6 weken iets op te tillen en over shit-hospitalisatieverzekeringen die geen borstreconstructies terugbetalen van pakweg 5000 euro...want dat is een luxe operatie...ik moet blijkbaar eerst kanker krijgen en véél meer geld kosten want een preventieve operatie is een eigen keuze en geen ziekte. En eierstokken verwijderen waardoor ik liefst geen eierstokkanker krijg maar wel op 37 jaar al in de menopauze zal belanden...Ik heb helemaal geen zin om opvliegers te krijgen...om boeken te lezen zoals "stralend door de menopauze"...en toch ga ik ermee door. Want ik wil absoluut voorkomen dat ik kanker krijg.

De prijs die ik daarvoor moet betalen is barbaars en hoog maar de enige aanbieding voor het moment.

Zus en ik...we komen er wel door...

19:19 Gepost door katrien in Mezelf, Zus | Commentaren (5)

Commentaren

Ik word er stil van...Wat kan ik zeggen ? Alles lijkt zo onbenullig wat we nu schrijven maar toch...
Veel sterkte en moed ,ook voor je zus.
Ik denk aan jullie
Groeten ,Martine

Gepost door: Martine D. | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik word er stil van... wat kan ik zeggen?
Alles wat we schrijven lijkt onbenullig maar toch..
Ik wens jullie veel sterkte en moed, jou en je zus.
Ik denk aan jullie,
Groeten ,Martine

Gepost door: Martine D. | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

Hier wordt een mens inderdaad stil van... Juiste woorden bestaan hier niet voor... We kunnen je enkel laten weten dat we aan je denken en zo een heel klein beetje steun bieden in deze helse periode...
Heel veel sterkte, voor jou, voor je zus en voor jullie gezin.
Groeten,
Tine

Gepost door: Tine | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

Hmm, ook ik weet niet zo goed wat zeggen. Behalve dat het leven toch soms zooo oneerlijk is! Heel veel sterkte en moed. Misschien tot op een volgende Studio Stik? Al is het niet om veel te naaien, maar om wat te kletsen en er es uit te zijn? Je ziet maar... (je kan me altijd mailen via blog)
Liefs
Isa.

Gepost door: Isabelle | 14-05-11

Reageren op dit commentaar

We zijn ondertussen 5 dagen verder dan je laatste postje en ik hoop zo dat je de operatie ondertussen achter de rug hebt en stilaan weer vooruit kan blikken. Elke dag een klein stapje voorwaarts. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat een beetje virtuele steun je wat kan opkikkeren.

Gepost door: Stefanie | 15-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.