28-11-11

To do lijst voor kerstzotten.

P1010241.JPG

1. Kaarsen kopen èn branden met cranberry-geurtjes.

2. Voorzichtig liedjes prevelen zoals  Jingle Bells (volume aanhouden zoals radio in wachtzalen maar luidkeels meezingen in je auto...)

3. Rode accessoires toevoegen aan je interieur. (zoals rode keukenhanddoek en/of rode wijn drinken telt ook)

4. Warme melk met honing en snuifje kaneel drinken .(ondertussen staren in die cranberry kaars , ziet er sexy èn gezellig uit)

5. Shoppen : zwarte jurkjes, Chanel lipgloss, iets met glitters...èn cadeautjes als dekmantel voor het shoppen.

Kan niet wachten tot die lastige Spanjaard en zijn Piet weg zijn, zodat ik mijn huis kan X-Mas-pimpen !!!

 

 

17:41 Gepost door katrien in Huis, Mezelf, Shopping | Commentaren (1)

26-11-11

"Leven" before and after....

Voor en na.....geen nieuw kapsel, maar een nieuw lichaam, een nieuw begin, een propere blad , een nieuwe kans!

Mijn kans op borstkanker is nu 1%, dat klinkt super, toch?

De prijs was hoog, de operatie barbaars maar het resultaat is onbetaalbaar! Het is goed om hier terug te zijn, ook al had ik lang geen zin meer in schrijven, in zo'n zware onderwerpen delen. Maar misschien heeft er iemand wel iets aan, een vrouw die twijfelt, die bang is voor preventieve borstamputatie en reconstructies met eigen buikvet...Maar als je erfelijk belast bent met borstkanker en mama, oma en overgrootmoeder gestorven zijn aan die ziekte en weten dat je zelf 80 à 85% kans hebt om dezelfde weg te moeten nemen...dan neem je toch een zij-weggetje als je die kans krijgt...ik toch. En dat straatje was er ook ééntje met obstakels...maar vandaag, ruim 2 maand na de operatie die 11 uren duurde, voel ik me super.

Het leven is weer mooi en ook al hebben wij dit jaar mama en schoonmama moeten afgeven en die loodzware operatie moeten doorstaan...wij zijn gelukkig, ik ben dankbaar om zoveel moois en goeds rondom mij...en ja, de pijn en het gemis halen soms de overhand...maar ik blijf mezelf voornemen om voluit te leven en voluit het geluk te grijpen als het maar even kan. Laat dit echt een nieuwe start zijn...bijna is dit moeilijke jaar ten einde en kunnen we ècht met een proper blad beginnen....

IMG_0123.JPG

En deze kleine schat brengt elke dag een lach op ons gezicht!

10:14 Gepost door katrien in Mezelf, Wetenschap | Commentaren (3)