23-12-11

Geen brol meer op de trap.

Ik krijg er de krul van, al die brollekes en rommeltjes wat mijn kinderen op de trap leggen, zogezegd om het dan mee te nemen naar hun kamer...(niet dus) , spulletjes, dingetjes...zoals bijvoorbeeld een I-pod, een grote witte koptelefoon, een gsm, een pak sjieken (kauwgom), een stift, nog een stift, een kleurpotloodje, een playmobielmanneke zonder haar, één met haar, een rol plakband, een zakske wat niet weg mag, enz......

Het is gedaan om alles op de trap te leggen en te denken dat het opgeruimd is.

Koop of zoek evenveel manden als er kinders zijn, maak labels met hun naam eraan, manden op de trap en al die prullekes leg ik in die mandjes...vanaf nu verplicht ik hen om bij elke bestijging van de trap hun mand met brol te bekijken en de inhoud in hun kamers te gooien en de deur dicht te trekken.

Rust in mijn hoofd en orde & veiligheid op de trap.

P1090003.JPG

P1090001.JPG

 

09:27 Gepost door katrien in Huis, The Kids | Commentaren (3)

Commentaren

Ik volg je wel en het zijn nog decoratieve mandjes ook. Ze brengen me wel op het idee.
Daarstraks had ik beide meisjes hun prullenmanden geleegd, ze vervolgens demonstratief naast mekaar en midden op de trap gezet, ertussen nog een wc-rol want het papier was boven op. En ze moesten het maar meenemen. ZE KONDEN ER NIET AAN VOORBIJ. Helaas voor mij, moest ik eerder naar boven en blokkeerde ik dus mijn eigen doorgang :-)

Gepost door: Stefanie | 24-12-11

Reageren op dit commentaar

Superleuk!

Gepost door: Isabelle | 27-12-11

Reageren op dit commentaar

leuk idee, maar wij zijn zo van die mensen die daar nog zouden over durven vallen ook..

Gepost door: hilde | 30-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.