18-01-12

Red velvetcake poging 1, de testfase.

Ooit, toen hier nog maar 2 stuks kinderen rondliepen, had ik een echte job, met een mooi bureau en uitzicht en een gsm en laptop en een echt loon en heel veel verantwoordelijkheid en heel veel stress en heel veel nekpijn ook....deadlines links en rechts, en weinig tijd voor "het huishouden", toen kon ik de kinderen misleiden door een pak koeken op een ovenplaat te gooien en te doen alsof ik ze vers gebakken uit de oven nam...dat was lachen en dat waren nog eens tijden....nu hebben we 3 kinderen en ben ik toch maar een tijd huisvrouw geworden wegens niet verenigbaar...nu lijkt het alsof ik nog minder tijd heb, is mijn huis eigenlijk zelden proper gekuist en ligt er altijd een lijst met "to do"dingen klaar...

Maar de nep gebakken koekjes of taartjes...dat is verleden tijd...

Mijn eerste poging voor de klassieker "Red velvet" in beeld...chaotisch als ik ben, zag ik pas te laat dat de rode kleurstof bijna op was en is het eerder een "Roze velvet" geworden...maar dat lijkt me een detail...toch?

IMG_2521.JPG

 

IMG_2524.JPG

IMG_2526.JPG

Slordig, ik geef het toe...

IMG_2530.JPG

Goddelijk., die topping van witte chocola, roomboter en roomkaas...I like!

IMG_2533.JPG

Ik geef mezelf een dikke 7...er moet nog vanalles beter maar dit is niet voor niks de "testfase".

En ja,... ik mis die echte job soms wel en ook mijn bureau en laptop en de koffie...maar het gehaast, de stress, het eeuwige "druk druk" dat zegt me momenteel zo weinig en ik zou het nog veel erger vinden om mijn kinderen amper te kennen...Dus voor even is dit de job van mijn leven.

17:04 Gepost door katrien in Koken | Commentaren (3)

Commentaren

Hoe gehaast en stressy het er soms ook aan toegaat, ik zou het missen! Ik zou het sociale contact te veel missen, maar ja, ik heb hier geen 3 stuks rondlopen :-)
Die taart... om die te (komen) proeven wil ik wel es eens dagje verlof nemen!
Iets helemaal anders, geen zin om terug es te komen Studio Stikken?

Gepost door: Isabelle | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Ik heb me net ingeschreven voor cafee couture op 28/2, Isabelle! En ook voor die workshop om broekje te maken op 7/2 van Marieke...Ga jij soms naar één van die avonden...??

Gepost door: My lovely life | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Ah nee, ik ben Studio Stikster in hart en nieren... Geen Cafée Couture voor mij! :-)

Gepost door: Isabelle | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.