24-01-12

Vintage foto's

Vintage foto's...ik heb er stapels van, ik vind ze prachtig, maar ik kan er ook hartzeer van krijgen. Steeds meer mensen die erop staan zijn dood en het enige wat rest zijn herinneringen en die foto's...Vorig jaar werd mijn mama vandaag opgenomen op palliatieve zorg...het was het begin van haar laatste reis...het maakt me triest en de tranen zitten dezer dagen nooit veraf...ik mis haar zo. Mijn mama was ook gek op deze foto's...daarom , als een soort eerbetoon....

Mijn overgrootmoeder(overleden) met haar kinderen, op het strand van Oostende met op de achtergrond het oude, prachtige casino, uiterst links is mijn grootvader, (overleden), het jongetje naast mijn overgrootmoeder is gestorven in een concentratiekamp in 1940-1945. deze foto is vermoedelijk van 1929.

Foto old Orlans0012.jpg

Op deze foto ook mijn overgrootmoeder met de vlag voor moeders en vrouwen van oorlogslachtoffers.

Foto old Orlans0001.jpg

Op deze foto mijn mama (overleden 9/2/2011) als kind ,op weg naar de kerk op zondagochtend met haar 2 tantes (overleden)

Foto old Orlans0011.jpg

Mijn mama met mijn papa en zijn vader (enkel mijn vader leeft nog)...

Foto old Orlans0002.jpg

 

20:13 Gepost door katrien in Mama | Commentaren (1)

Commentaren

Een mens kan soms zo weemoedig worden als je die oude foto's bekijkt en vaststelt dat enkel de herinneringen blijven en dat de mensen er niet meer zijn. We zijn hier maar tijdelijk en proberen er het beste van te maken. Niet teveel stilstaan bij dat wat onbelangrijk is, maar vooral elke dag een beetje genieten. Je ouders waren echt wel een heel mooi paartje.

Gepost door: Stefanie | 04-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.