09-02-12

Lieve Mama....

Het jaar is rond. Vandaag, precies een jaar geleden ....na een ongelijke jarenlange strijd tegen het kankerspook verloor je dat gevecht.Veertien uur lang hebben we naast je gezeten die 9e februari... Het is een jaar geleden dat ik je nog echt zag.  Dat is toch niet te vatten. En als ik erover nadenk, wat we tijdens dat jaar allemaal moesten verwerken, ik word er heel erg moe van .

Gisteren en vandaag voel ik me zwaar kut. Ja, ik heb toelating om zo'n woorden nu te gebruiken...En ik kan dan wel de hele week naaien tot en met, om maar bezig te zijn en om maar afleiding te hebben, de realiteit is net als het weer, deze dagen... ijskoud en soms erg zwaar om dragen. Maar weet je Mama...om één of andere reden doe ik net hetzelfde zoals jij altijd deed...doorgaan en vooral denken dat er véél ergere dingen zijn....afscheid nemen van je ouders hoort bij "het leven". Op dit moment moeten er moeders afscheid nemen van hun kind. En dat is pas verkeerd.

Ik mis je, ik droom ook zo vaak over je....en ook al is het wakker worden dan een beetje pijnlijk...ik kom je toch nog tegen. Met een zwaar hart zal ik vandaag witte roosjes zetten bij je graf, Mama.

Tu me manques ♥...

 

IMG_2652.jpg

 

07:04 Gepost door katrien in Mama | Commentaren (4)

Commentaren

ik heb er al een hele week aan zitten denken.. wat kan er toch veel gebeuren op een jaar.. trek je op aan de fijne herinneringen en koester je mama zoals je ze hebt gekend, vol levenslust en positieve kracht.. ze leeft verder in jou, dat is zo duidelijk... liefs meisje, vandaag brand ik een kaarsje mee ter herdenking, ben haar nooit vergeten..

Gepost door: hilde | 09-02-12

Reageren op dit commentaar

Al een jaar geleden,
onrechtvaardig was haar gevecht,maar ze heeft dat erg dapper gedaan.

Kende haar enkel uit uw mailtjes en denk aan haar met een glimlach.
De anekdote van de schaar in de keuken,het pelsje voor de rolstoel,steeds bekommert om haar uiterlijk....het was toch een opmerkelijke dame,uw mama!
Sterkte meid,ik denk aan u......en ook aan haar.
Fran

Gepost door: Francine Wolters | 09-02-12

Reageren op dit commentaar

ik denk deze dagen heel veel aan je, sterkte....

Gepost door: B | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Veel sterkte!
Ooit zei je me eens dat ik de momenten met mijn mama moet koesteren en niet dat ik dat nog niet deed, maar sinds ik je 'ken' doe ik dat nog meer.
Ik droom ook nog af en toe van mijn bobonne die 5 jaar geleden overleed, en in elke droom knuffel ik haar, zalig. Bij het wakker worden is het opnieuw de realiteit maar toch voel ik de knuffel nog na, heerlijk.
Groetjes en een dikke virtuele knuffel!

Gepost door: Julie | 23-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.