30-03-12

Weekend in pyjama♥♥

Mannekes, ik kan gewoonweg een pyjama maken...dat is toch niet te geloven....ik zweer het maar pinterest is gewoonweg de beste uitvinding ooit! Nog beter dan Nutella en rode wijn....

Ik pinde een paar dagen terug deze tutorial en ik had nog dit stuk tricot liggen...

P1090241.JPG

De legging lukte vrij goed, maar viel iets te wijd bovenaan...geen probleem , nooit genoeg pyjamaatjes en dus maakte ik er een shirtje bij en voila

Picnik collagepyjama.jpg

Af en toe stress met mijn te licht naaimachientje maar eind goed, al goed...de zoektoch naar iets beter is nog aan de gang, ik twijfel tussen dit en deze en ook nog deze want daar zit een lockmachine bij.

Iemand ervaring met één van die machines , goed of slecht...laat maar horen !

Happy weekend!

Wat een zalig begin van 2 weken vakantie met een pyjama die helemaal gelukt is, jihààààaaaa!

 

tricot,pyjama

 

 

18:20 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (3) | Tags: tricot, pyjama

Commentaren

Heel leuk! Met de naaimachine kan ik niet helpen, ik heb een Bernina 350, heeeeel blij mee! Mijn overlock is een goedkope van de lidl en je merkt toch duidelijk het verschil met de bernina overlock uit de les.

Gepost door: Alfonsiene | 30-03-12

Reageren op dit commentaar

maar allé katrien!! waw gewoon!! dat is nu ne keer iets dat ik nog niet heb gedaan: met tricot naaien! is het moeilijk? gebruikte je de dubbele naald?
echt: super gedaan!

Gepost door: marie | 01-04-12

Reageren op dit commentaar

Ja ja Marie, met de tweelingnaald en al!!!! Het leek af en toe alsof mijn naaimachien ging opstijgen(rammelbak!!!)...en ook miserie met draad die zo opfrummelde (verlang echt naar een nieuw machien!!!) maar het is een superpyjama geworden! Ga er zeker nog maken!

Gepost door: My lovely life | 02-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.