12-04-12

Midas zijn feestje.

Een wreed schoon ventje, al zeg ik het zelf! Zot van muziek,eten, shoppen (dat is een jongen naar mijn ♥) maar ook van echte mannendingen zoals boeren laten en voetballen. Op 20 mei vieren we zijn lente-feest (amai, ik word er emo van...) want aan communies doen wij niet, dat geloof zijn we een beetje kwijtgespeeld onderweg. Maar goed, er moet vanalles geregeld worden en dus ook de uitnodigingen...

een eerste testje...in zwart/wit

midas1.jpg

 

 

 

12:15 Gepost door katrien in The Kids, Wij | Commentaren (2)

Commentaren

hey Katrien.. vroeg me af hoe jullie een lentefeest organiseren, wat jullie dan doen.. heb er helemaal niet bij stilgestaan, onze oudste doet volgende maand zijn 'eerste' lentefeest en ik krijg allerlei vragen van familie wat we die dag dan gaan doen.. ik zeg dan 'taart en koffie' maar blijkbaar wordt er meer verwacht... help!

Gepost door: hilde | 19-04-12

Reageren op dit commentaar

Hilde, wij doen enkel een feest in zesde leerjaar hoor, in het eerste deden wij niks. Er was ook niet echt een viering of "ceremonie" aan verbonden, nu wel heel tof, is groot optreden in casino van alle zesdeklassers van omstreken. Daarna eten we thuis met dichte familie en dan een receptie voor de rest van de familie en vrienden in een feestzaal 's avonds. Zodat we er ook kunnen van genieten. Ben blij dat ik je nog eens hoor! Ben je emailadres kwijt...!!!!

Gepost door: My lovely life | 19-04-12

De commentaren zijn gesloten.