26-04-12

Keuken part1.

Dat vorige prentje over Supermoms was om mezelf op te peppen....vandaag geen naaiprojectjes...en eigenlijk ook geen goed plan om tijd te verspelen met bloggen...ik moet de keukenkasten leeghalen...diepe zucht....

IMG_4069.JPG

 

IMG_4073.JPG

 

En dan gaan we de boel afbreken en een nieuwe keuken zetten...helaas moeten mijn mooie metrotegeltjes ook weg...

IMG_4050.JPG

En dan hoop ik ergens volgende week een foto te posten van een mooie witte, strakke keuken mèt een werkblad in eik en allemaal nieuwe toestellen! Jihààààà!!!

Weg met die vanille-gele kasten, booeeeehhhhhhhh!!!!!

Wij gaan de komende dagen leven op friet, pizza en andere junkfood-dingen.

Gelukkig is er altijd koffie!

11:46 Gepost door katrien in DIY, Huis | Commentaren (3)

Commentaren

Benieuwd naar het resultaat :) Een mens staat daar versteld van hoeveel men verzameld eh, en hoeveel heb je echt nodig?? Even terzijde, zat jij vroeger niet op zappy? Mijne frank begon plots te vallen toen ik de namen van je kinderen zag. Mijn dochter is even oud als jouw Gloria (wel pas geboren in okt), maar ik las enkel mee op het forum. Pas bij mijn zoon ben ik actief gaan meeschrijven. Nu zitten we met een groepje op facebook.

Gepost door: Alfonsiene | 26-04-12

Reageren op dit commentaar

Leuk hé .... Wij staan voor dezelfde werken in augustus .... ook oude keuken (of wat er voor moet doorgaan) afbreken en ein-de-lijk een nieuwe keuken .... Ik kijk ernaar uit maar zie er tegelijk een beetje tegenop, want 't is idd. effe kamperen, leven op diepvriesfood, meeneemchinees, frieten en andere vettige brol .... Succes ermee! Ik ben ook benieuwd naar het resultaat!

Gepost door: Tine | 26-04-12

Reageren op dit commentaar

Amai, inderdaad grote werken in de keuken ! Zal deugd doen eens de nieuwe keuken er zal staan, koken zal weer een plezier worden :-)
Veel succes !!!

Gepost door: Gwendy | 26-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.