13-02-12

Twee rokken verder...

Eerlijk, mijn hoofd stond er niet naar, een zware week en veel herinneringen aan vorig jaar vroegen zoveel energie, hoofdpijn, nekpijn en totaal uitgeput, heb emmers vol gejankt, voor mijn mama, voor dat kleine Marietje..het blijft plakken...

 

Zondag nam ik letterlijk de draad weer op, ik moest iets doen en dan nog best iets met mijn handen.

En ik naaide weer voort

IMG_2760.JPG

En toen ging het mis, ik verviel weer in mijn oud gedrag en dacht wederom dat ik het beter wist, dat ik een rok kon maken uit mijn hoofd...de bedoeling was een ballonrokje ...maar het werd een soort zakkerige rok...een misbakseltje...spijtig van het stofje...maar goed, het zal een buitenspeelrok worden...

IMG_2765.JPG

 

17:10 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (1)

11-02-12

Kinderen...

Kinderen maken je kwetsbaar...mijn gedachten gaan dezer dagen meermaals uit naar de mama van Marie .

Niet alleen naar de mama van Marie, ook naar haar papa en haar zus. Naar haar grootouders en familie... Ik ken hen niet, maar ik lees de blog  http://dedeckermarie.blogspot.com , die blog is hartverscheurend...Marie is maar 3 jaar geworden...ze is op 8 februari een engeltje geworden. Ik heb meermaals gewoon erg hard zitten wenen, de laatste dagen, voor  kleine Marie, voor haar ongelooflijke mama, die zo sterk is ...en als ik er iets uit wil leren èn doorgeven op mijn blog, want het is zo erg onrechtvaardig en gewoon een hel, is het wel dat ik elke dag dankbaar wil zijn, voor mijn kinderen. Ze niet als vanzelfsprekend wil beschouwen .

 

 

 

Gloria, mijn 3 jarige zon in huis en in ons leven, dat besef ik, meer dan ooit....

 

IMG_2493.JPG

Don't take anything for granted.

 

 

 

10:28 Gepost door katrien in The Kids, Wij | Commentaren (1)

09-02-12

Lieve Mama....

Het jaar is rond. Vandaag, precies een jaar geleden ....na een ongelijke jarenlange strijd tegen het kankerspook verloor je dat gevecht.Veertien uur lang hebben we naast je gezeten die 9e februari... Het is een jaar geleden dat ik je nog echt zag.  Dat is toch niet te vatten. En als ik erover nadenk, wat we tijdens dat jaar allemaal moesten verwerken, ik word er heel erg moe van .

Gisteren en vandaag voel ik me zwaar kut. Ja, ik heb toelating om zo'n woorden nu te gebruiken...En ik kan dan wel de hele week naaien tot en met, om maar bezig te zijn en om maar afleiding te hebben, de realiteit is net als het weer, deze dagen... ijskoud en soms erg zwaar om dragen. Maar weet je Mama...om één of andere reden doe ik net hetzelfde zoals jij altijd deed...doorgaan en vooral denken dat er véél ergere dingen zijn....afscheid nemen van je ouders hoort bij "het leven". Op dit moment moeten er moeders afscheid nemen van hun kind. En dat is pas verkeerd.

Ik mis je, ik droom ook zo vaak over je....en ook al is het wakker worden dan een beetje pijnlijk...ik kom je toch nog tegen. Met een zwaar hart zal ik vandaag witte roosjes zetten bij je graf, Mama.

Tu me manques ♥...

 

IMG_2652.jpg

 

07:04 Gepost door katrien in Mama | Commentaren (4)

08-02-12

Workshop sjiekebiele!

Alleraardigst avondje gehad, gisteravond...samen met de buurvrouw naar een workshop van Marieke...Ik leerde Marieke kennen in de naailes en het klikte....dikwijls zaten we te giechelen terwijl Mme Couture even niet keek...

Marieke geeft sinds kort workshops(http://sjiekebiele.blogspot.com/)

en ik kan ze absoluut aanraden, goeie prijs, degelijke uitleg en begeleiding,

Op een kleine 3 uur had ik dit als resultaat

IMG_2695.JPG

En om er onmiddellijk een tenue bij te hebben bestelde ik wat flock en

hupla...

IMG_2687.JPG

IMG_2698.JPG

Helaas had het model streken en wou ze niet passen....

IMG_2706.JPG

 

11:24 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (1)

07-02-12

Bandwerk...

IMG_2684.JPG

IMG_2685.JPG

Nog een stuk of 5 stoffen te gaan....

Geen tijd om veel te palaveren.

Dag.

15:45 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (2)

06-02-12

Hello monday

En het weekend was weer geweldig! Met een overdosis aan cupcakes (en kleurstof auww)...

IMG_2627.JPG

IMG_2632.JPG

 Sneeuw!!!

IMG_2618.jpg

En nog meer cupcakes

IMG_2679.JPG

Goed geshopt op het stoffenspektakel, stoffen hangen te drogen (ja!! heb ze voorbeeldig eerst gewassen) en de komende week staat absoluut in het teken van naald en draad !

♥Have a nice week♥

12:39 Gepost door katrien in Cupcakes, Naaien, The Kids | Commentaren (2)

04-02-12

Restjes rood verwerken.

Zoals verwerken in een vlaggenslingertje ...

IMG_2602.JPG

Driehoekjes knippen (dubbel)

IMG_2606.JPG

Stikken en keren...

IMG_2609.JPG

Biaislintje kiezen , vastspelden en het hele zooitje doorstikken...

IMG_2613.JPG

Klaar, machtig met die plotse sneeuw !

09:21 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (2)