17-03-12

Sierre / R.I.P

 

Picnik collagesierre.jpg

Omdat het me niet loslaat...

Omdat het zo wreed is dat 22 witte kisten terugkomen met legervliegtuigen in plaats van 22 kinderen .

 

10:08 Gepost door katrien | Commentaren (0)

15-03-12

Ziekjes.

Na 3 zieke kinderen , die er net weer bovenop zijn is het mijn beurt....op de eerste echte zonnige dag (waarop ik mega veel plannen had, zoals moestuinen, omheining schilderen en zeker 3 tijdschriftjes uitlezen in de zon met evenveel koffietjes erbij...) is het een gesleep van de zetel naar mijn bed met tissues en neusdruppels en dafalgannetjes...en zie ik enkel de bloemetjes vanachter glas...

IMG_3411.JPG

(maak u geen illusies, ze zijn nep)

En het volgend naaiproject ligt ook maar te wachten....

IMG_3414.JPG

dedju toch....

Hopelijk morgen beterschap.

17:31 Gepost door katrien in Mezelf, Naaien | Commentaren (2)

14-03-12

What I wore wednesday!

 

wiww[1].png

 

I am linking up  with The pleated poppy

What I wear on wednesday...

IMG_3407.JPG

 Black shirt : Hugo Boss

Red cardigan: H&M

Jeans: H&M

Sneakers: Tommy Hilfiger

15:35 Gepost door katrien in WIWW(what I wore wednesday) | Commentaren (1)

Workshop tricot Siekebiele


Gisteravond weer op stap met buurvrouwtje naar de workshop van Marieke van Sjiekebiele!

Weer veel bijgeleerd en eerste stuk tricot is een feit, joehooeeeeeeee!!!!

Tadàààààààààààààààà !

IMG_3378.JPG

IMG_3376.JPG

IMG_3384.JPG

08:58 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (3)

12-03-12

Gossip Gods


Ik blonk van trots dit weekend...mijn Cato, bijna 14, stond op de planken dit weekend met het toneelstuk, "Gossip Gods". gebaseerd op de serie "Gossip girls...maar dan in de griekse mythologie...

De zaal alleen al, prachtig ! En het verhaal, geniaal...

Roddels tussen en over Persefone die in de onderwereld verblijft tijdens de winter bij de god Hades. Het getreur van Demeter werkt op de zenuwen bij de andere Olympiërs en Persefone kan elk moment terugkomen dus moet er een feest voorbereid worden, ondertussen verdrijft iedereen de tijd en verveling op zijn eigen manier. Athene (Cato) verzint listige plannen om Persefone terug te schaken, Hera breit ellanlange sjaals en treitert de nimfen van Artemis....... en Afrodite heeft het talent om pinnige opmerkingen te maken...pure gossip, dus!

Picnik collage gossip gods.jpg

12:17 Gepost door katrien in The Kids | Commentaren (0) | Tags: theater, gossip, cato

10-03-12

Ik kan geen appels meer zien....


Gho, ik haat rimpelrokken met voeringen en ritsen...juist voor de 4e (jàààà) 4e keer de rits er weer uitgesmeten. Veel goesting om die rok in de vuilbak te kwakken, die appels kan ik ondertussen al niet meer zien.

Ik was bijna tevreden, zoom al gestikt, laatste pasbeurt...en daar liep het dus fout...De rits zat er niet goed in, er kwam een rare knik in de rok en het zag er weer heel erg "zelfgemaakt en niet ok" uit...Van kolere de rits er weer uitgeprutst. En nu....ik smijt het toch maar even aan de kant...even geen appels meer voor mij.

IMG_3375.JPG

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff !

13:04 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (5) | Tags: naaien, rimpelrok, zucht

08-03-12

Rimpelrok met stof van Bambiblauw Part1


Met 2 griepgevallen in huis (Gloria en Midas) voel ik me deze week meer verpleegster dan naaister...Maar toch de draad weer opgepikt en met de prachtige stof van Bambiblauw kwam ik nu al zover...

IMG_3360.JPG

Paar dagen geleden had ik via hier zelf labeltjes gemaakt

IMG_3363.JPG

En nu zit ik dus zover...met knoopsgaten en knopenelastiek incluis

IMG_3365.JPG

Komen we nu dus op het punt en ik citeer Meisjesmama

 de rits in de zijnaad! Dit is het moeilijkste onderdeel van het hele rokje. Leg de rits eventjes zoals ze moet komen zonder ze vast te plakken of te naaien, zo wordt het wel duidelijk wat de bedoeling is.

En nu....Zal ik het hele zootje weer verprutsen??? Ik hoop van niet!!!!

Later meer....

11:13 Gepost door katrien in Naaien | Commentaren (6)